FachPack 2018: atraktivní doprovodný program

Facebook
LinkedIn
Twitter
  • zvláštní přehlídka prémiových obalů v hale 8
  • užitečné informace na fórech TechBox a PackBox
  • pavilon evropských profesních sdružení
Forum PackBox

FachPack, evropský odborný veletrh obalů, procesů a technologií, je mnohem víc než jen veletrh. Potvrzuje to pohled na program akce. Kromě 1500 stánků vystavovatelů se může více než 40000 odborných návštěvníků těšit na atraktivní doprovodný program s řadou odborných přednášek a speciálních prezentací o aktuálních trendech v oboru, jako je digitalizace, udržitelnost nebo design. Novinkou je Hala 8, která se zaměřuje na prémiové obaly, potisk obalů a jejich zušlechťování. Mezi návštěvníky populární fórum PackBox (hala 7) dostane nový přírůstek v podobě fóra TechBox v hale 3. Tím se téměř zdvojnásobí počet odborných přednášek. Nový je také pavilon evropských profesních sdružení v hale 6, který zve k výměně názorů a nápadů a k navazování kontaktů.

Jak může vizuální ztvárnění přispět k úspěšnému image značky? Jaké jsou trendy v komunikaci značky? Jaké nové materiály a technologie jsou k dispozici pro balení? Kolem takových otázek se bude točit nově obsazená hala 8 a zvláštní přehlídka věnovaná výhrad ně prémiovým obalům, inovačním materiálům, potisku obalů a jejich zušlechťování.

V souladu s myšlenkou designu přivítá hala 8 své návštěvníky ve stylovém, elegantním černo-bílém vzhledu: stěny a koberce v černé barvě kontrastuj ící s bílou konstrukcí stánků. Své produkty a řešení zde představí přibližně 70 firem. Ve středu haly se bude nacházet zvláštní přehlídka realizovaná společnostní bayern design, na které bude vystaveno zhruba 30 inovativních exponátů, jako jsou kosmetické dózičky z finského smrkové ho dřeva, olivový olej v obalu z krystalického cukru nebo sáček na barvu ve formě batohu s integrovaným válečkem na malování.

Nový Box: fórum TechBox

Inteligentní obaly, zabezpečení dat na balicích linkách nebo digitální ofenziva. To je jen několik příkla dů témat z programu nového fora TechBox, které se během všech tří dnů veletrhu uskuteční v hale 3. Renomovaní zástupci odvětví se zde ve specializovaných přednáškách podělí o know-how v oblasti balicí a označovací techniky, intralogistiky a obalové logistiky a vyzvou účastníky k výměně profesních zkušeností. „Analogicky k novému rozvržení hal na oblasti‚ obaly a procesy‘ a‚ technologie a procesy‘ nabízíme také dvě tematicky odpovídající fóra,“ vysvětluje Cornelia Fehlner, šéfka veletrhu FachPack ve společno sti NürnbergMesse. Kromě toho bude do programu znovu zařazeno fórum PackBox – letos v hale 7, jehož přednášky se budou točit kolem témat obalových prostředků, potisku obalů, jejich zušlechťování a designu.

Evropská profesní sdružení v hale 6

Novinkou na FachPacku je pavilon profesních sdružení v hale 6. Přibližně deset zájmových a profesních sdružení z různých evropských zemí (např. Česka, Polska, Maďarska, Lotyšska, Nizozemska nebo Rakouska) se bude prezentovat na otevřené a příjemně navržené speciální ploše a nabídnou možnost seznámení, navázání kontaktů a výměny názorů.

V hale 6 bude zastoupen také Německý obalový institut (dvi) z Berlína, a sice na stánku 6-459. Tam budou vystaveny produkty oceněné Německou balírenskou cenou. Německá balírenská cena je udělována za vynikající a inovativní řešení z celého hodnotového řetězce obalů v deseti různých kategoriích. Je považována za nejprestižnější evropskou soutěž v oblasti obalů a dvi ceny rozdá v první den veletrhu FachPack.

Doprovodný program: zprostředkovávání znalostí populární formou a zdarma

Ke vzdělávání a prohlubování znalostí různých aspektů balení zve řada dalších zvláštních přehlídek a fór. Nejlepší na tom je, že všechny body programu jsou zdarma a není nutné se na ně předem registrovat.

 

Lascia un commento

Stay Connected

More Updates