GRUPPO BERTOLASO – şişeleme tesisleri

Facebook
LinkedIn
Twitter

[twitter-follow screen_name=’itfoodonline’]


For info please contact +39 0362 244182, or mail to info@itfoodonline.com.

şişeleme tesisleri

şişeleme tesisleri (5)şişeleme tesisleri
Şişeleme tesisleri  üretiminde lider Gruppo Bertolaso, 1880 yılında Zimella’da (VR), tarım ve enoloji sektöründeki önemli yenilik ve buluşları destekleyen, geniş kültüre ve olağanüstü dinamizme sahip Müh. Bortolo Bertolaso tarafından kurulmuştur.
şişeleme tesisleri (4)Bertolaso şişeleme tesisleri  , üretim esnekliği özellikleri ve şişeleme işleminin kalitesi açısından kullanıcının ilgisini çeken, şişeleme konusunda en modern teknolojilere dayanarak üretilen makinelerden oluşmaktadır.
şişeleme tesisleri (3)Modern olarak tasarlanmış bir şişeleme tesisi , ürünü otomatik olarak göndermek için ve şişeyi saklama deposundan değiştirmeden ve şişeyi hazırlamak ve piyasaya sürmek için hazır olacak şekilde mühürlemek için üretilmiş makineler grubudur.
Bertolaso tarafından sunulan şişeleme tesisleri  , piyasada oldukça dinamik müşteri ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış ve üretilmiştir.
Bu rekabete dayalı mücadele, sadece şişeleme yönteminde yüksek kalite, makinelerin dayanıklılığında güvenirlik, ürün ve değişken sıcaklık yönetiminde esneklik, müşteri memnuniyetinde çabukluk garanti ederek kazanılabilir. Tüm bunlara Bertolaso, müşterinin hayranlık duyduğu piyasa talebini en iyi şekilde karşılayan araçları önerme ve tedarik etme konusunda müşterinin gerçek partner olmasını sağlayan, kendisinin piyasada yüzyıldır varolmasını da ekler.
Şişeleme tesislerinde  tedariklerde başarı sebebi olan yenilikçi özellikler, tamamen paslanmaz olan yapı ve tüm makinelerin elektropnömatik yönetimi ile birlikte, hattın tam otomasyonu ve çok hızlı, esnek ve özellikle de durdurmadan, hattın üretim kapasitesinden maksimum seviyede istifade etmeyi arzu eden tüm bu realiteler için belirtilen bir format değişimi sağlayan, şişelerin özel yönetimidir.

Lascia un commento

Stay Connected

More Updates