Konveyörler tatlılar

Facebook
LinkedIn
Twitter

Gıda endüstrisi için diğer Besin sanayii için konveyörler.

Tatlı konveyör bantlar bir tamamlayıcısı olarak, Tecnopool müşterinin ihtiyaçlarını bizden kadarıyla sürecin otomasyonu getiren konveyör ve bize üretim döngüsünün her aşamasında ürünün işlenmesini tamamlamak için izin yardımcı bileşenler geliştirdi.

BİZ SEÇİM YAPTIK

Bilinçli bir karar ve bu zaman içinde inşa edilmiş bir know-how sonucu: bir doğrudan tahrik özel ve bant TWA bizim türü için özel kullanarak bizim konveyör kek. Bir seçim, her şeyden önce, o ön planda performans koyar.

BİZİM BİTKİ KALP HASSAS BİR İSİM VAR: TWA

Değil basit bir tatlı konveyör, ancak patentli ve fabrikamızda üretilen. Ayakkabı ve plastik malzemeden kılavuzları, Tamamen paslanmaz çelikten inşa edilen taşıyıcı bantlar tatlılar aşınma olmadan uzun süreli dayanıklılık garanti eder.

KOLAY SLAYT
Kendinden yağlama yapan plastik bir malzeme kanatların çifti ve profil kaymayı kolaylaştırma, sürtünmeyi minimuma azaltır.

 

ULAŞTIRMA HIZI
Iletim sistemleri ve kaydırma daha yüksek hızlara ulaşmanızı sağlar.

KOLAY BAKIM VE SINIRLI
Bakım işlemleri yalnızca hareket ünitesine sınırlıdır ve çekiş tekerlekleri patentli sistemi basit ve hızlı sayesinde yapılır.

TEMİZLİK KOLAYLIĞI
Konveyör bantlar tatlılar, paslanmaz çelik ve tüm parçaları ile orada özel yapım sistemi tamamen olan gıda sektöründe hijyen ve sağlık gereksinimleri yüksek standartları elde etmek için izin verir.

ÇELİK VE PLASTİK: ON TOP HER ZAMAN KURDELE İÇİN ÇİFT KAZANAN

Konveyör bantlar tatlı paslanmaz çelik ve plastik kayar elemanlar kombinasyonunun büyük bir mekanik kuvvete her zaman hemen yeni bir kaset için garanti bakım işlemleri de basitleştirilmesine ek olarak elde edilmesine olanak sağlar.

PASLANMAZ ÇELİK YAPI
Hijyen ve sağlık yönünden gıda endüstrisi tarafından ne gerekli uygun destekleyici yapıların gerçekleştirilmesi, ayrıca paslanmaz çelik.

Çevreleme KENAR
Sen toksik olmayan plastik ve çelik çevreleme kenarları yükleyebilirsiniz.

PLASTİK VEYA ÇELİK AĞI
Konveyör bantları kek çelik ürünün tipi taşınacak eğer gerektiren bir işlem olan, tatbik edildiği çubukları veya plastik ya da çelik bir ağ ile tedarik edilir.

HER ÜRÜN HIS KEMER.
Her yiyecek diğerinden farklıdır: bu ürün ve özellikleri her türlü adapte için tasarlanmıştır bandın varyasyonlar ve ağ tipleri uygulanır.

YÜKSEK GÜÇ BANT.
Sınırına bir direnç.

Lascia un commento

Stay Connected

More Updates