Taşıma sistemleri fırın

Facebook
LinkedIn
Twitter

Gıda endüstrisi için taşıma sistemleri görmek için buraya tıklayın.

TECNOPOOL İHTİYAÇLARINIZA DOĞRU MOVES.

Teknoloji Tecnopool esnekliği tüm sade:
taşıma sistemleri her türlü yiyecek için tasarlanmış kararsız ekmek olabilir ve eğrileri, düzlüklerde, tırmanıyor, inişlerde sonsuz kombinasyonu ile, istenen ve müşteri üretim ihtiyaçlarına en uygun teknik çözümler spiraller gibi yapılabilir.

 

HIZ KONTROLÜ
Sen üretim ihtiyaçlarına göre, taşıma sistemleri ekmek yapımının hızını kontrol edebilirsiniz.

ÖZGÜRLÜK giriş ve çıkış SEÇMEK İÇİN
Bu mevcut üretim hatlarında dahil kolaylaştıran herhangi bir yükseklikte ve herhangi bir pozisyonda, giriş ve çıkış gerçekleştirmek mümkündür.

EN DEĞİŞKEN
Bant genişliği ihtiyaçlarına bağlı olarak, 200 ila 1400 mm arasında değişir.

KOMPLE: TECNOPOOL VI TÜM SEKTÖRLERDE TESLİM.
Tecnopool aralarında görünüşte uzak bölgelerde de, taşıma sistemleri ekmek yapımının herhangi bir türü için tasarlanmış teçhizatları gerçekleştirmek için izin veren bir tasarım kapasitesi geliştirmiştir.

1 kanıtlanması
2 YEMEK
3 SOĞUTMA
4 DONDURMA
5 PASTORİZASYON
6 TAŞIMA

SADECE DEĞİL KONVEYÖR.
Tecnopool seçimi, akış yukarı yer alan ve taşıyıcı alt baş olan özel makineleri geniş bir yelpazesi ile entegre komple üretim hatları gerçekleşmesini sağlar.

BİRİM TEMİZLİK BANT

– Yüksek basınç altında su ile yıkama.

– Yıkama ünitesi ya “açık” ya da “hamam” olabilir. Birinci tip, su toprağa doğrudan tahliye edilebilir paslanmaz çelik tank ile zemin ile donatılmış hücreler içinde kullanım için uygundur. İkinci tip su bazlı edilemez tüm diğer kullanımları için de uygundur.

– Iki tür pompa ile + 40 ° C ile + 80 ° C, sırasıyla kullanımı da sıcak su tedarik

– Damla sistemi fan oluşur ve bir birimden, içinde tüm suyu çıkarır hava çift çapraz akımı tarafından incelenen bant sürmek.

– Deterjan kullanımı imkanı.
Ürünler pişmiş taşıyıcı bantlar çelik ürünün tipi taşınacak eğer gerektiren bir işlem olan, tatbik edildiği çubukları veya plastik ya da çelik bir ağ ile sağlanır.

HER ÜRÜN HIS KEMER.
Her yiyecek diğerinden farklıdır: bu ürün ve özellikleri her türlü adapte için tasarlanmıştır bandın varyasyonlar ve ağ tipleri uygulanır.

YÜKSEK GÜÇ BANT.
Sınırına bir direnç.

Lascia un commento

Stay Connected

More Updates