Taşıyıcı bandlar ekmek ve pastane ürünleri

Facebook
LinkedIn
Twitter

Gıda endüstrisi için diğer Besin sanayii için konveyörler.

Konveyör fırın tamamlayıcısı olarak Tecnopool müşterinin ihtiyaçlarını bizden kadarıyla sürecin otomasyonu getiren konveyör ve bize üretim döngüsünün her aşamasında ürünün işlenmesini tamamlamak için izin yardımcı bileşenler geliştirdi.

BİZ SEÇİM YAPTIK

Bilinçli bir karar ve bu zaman içinde inşa edilmiş bir know-how sonucu: bir doğrudan tahrik özel ve bant TWA bizim türü için özel kullanarak bizim konveyör bantlar fırın ürünleri. Bir seçim, her şeyden önce, o ön planda performans koyar.

BİZİM BİTKİ KALP HASSAS BİR İSİM VAR: TWA

Değil basit bir konveyör pişmiş ürünler, ancak patentli ve fabrikamızda üretilen. Ayakkabı ve plastik malzemeden kılavuzları, Tamamen paslanmaz çelikten inşa edilen konveyör bantlar pastane ürünleri aşınma olmadan uzun süreli dayanıklılık sağlamaktadır.

KOLAY SLAYT
Kendinden yağlama yapan plastik bir malzeme kanatların çifti ve profil kaymayı kolaylaştırma, sürtünmeyi minimuma azaltır.

 

ULAŞTIRMA HIZI
Konveyör bantlar ekmek ve pastane ürünleri ve kaydırma daha yüksek hızlara ulaşmanızı sağlar.

KOLAY BAKIM VE SINIRLI
Bakım işlemleri yalnızca hareket ünitesine sınırlıdır ve çekiş tekerlekleri patentli sistemi basit ve hızlı sayesinde yapılır.

TEMİZLİK KOLAYLIĞI
Konveyör bantlar pişmiş mallar, paslanmaz çelik ve tüm parçaları ile orada özel yapı sisteminde tamamen gıda sıhhi gerektirdiği yüksek standartlara elde edilmesine olanak sağlamaktadır.

ÇELİK VE PLASTİK: ON TOP HER ZAMAN KURDELE İÇİN ÇİFT KAZANAN

Konveyör bantlar ise ürünler paslanmaz çelik ve plastik kayar elemanlarının kombinasyonu pişmiş büyük bir mekanik mukavemet, her zaman hemen yeni bir kaset var garanti bakım işlemlerinin de bir sadeleştirme ek olarak elde etmesini sağlar.

PASLANMAZ ÇELİK YAPI
Hijyen ve sağlık yönünden gıda endüstrisi tarafından ne gerekli uygun destekleyici yapıların gerçekleştirilmesi, ayrıca paslanmaz çelik.

Çevreleme KENAR
Sen toksik olmayan plastik ve çelik çevreleme kenarları yükleyebilirsiniz.

PLASTİK VEYA ÇELİK AĞI
Ürünler pişmiş taşıyıcı bantlar çelik ürünün tipi taşınacak eğer gerektiren bir işlem olan, tatbik edildiği çubukları veya plastik ya da çelik bir ağ ile sağlanır.

HER ÜRÜN HIS KEMER.
Her yiyecek diğerinden farklıdır: bu ürün ve özellikleri her türlü adapte için tasarlanmıştır bandın varyasyonlar ve ağ tipleri uygulanır.

YÜKSEK GÜÇ BANT.
Sınırına bir direnç.

Lascia un commento

Stay Connected

More Updates